LIFESTYLE

Λάμπει η Αριστοτέλους: Ο Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου - Δείτε το τεράστιο μονόπετρό της! VIDEO

Λάμπει η Αριστοτέλους: Ο Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου - Δείτε το τεράστιο μονόπετρό της! VIDEO

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της την υπέροχη στιγμή που έζησε την Κυριακή του Πάσχα όταν ο αγαπημένος της Γιώργος Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου, μετά από μια περιπέτεια που έζησαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με μονόπετρο στο αριστερό χέρι! 

Με το τραγούδι «Ήρθε η μέρα που η νύφη κι ο γαμπρός θα βάλουν βέρα...» έκανε έναρξη η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 

Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία και περιέγραψε στους συνεργάτες της την ημέρα του Πάσχα, πώς από το νοσοκομείο και την περιπέτεια που είχε όταν μια ομπρέλα έπεσε πάνω στο κεφάλι της ενώ καθόταν στην παραλία, κατάφερε να ζήσει την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής της. 

Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι η πρόταση γάμου που της έκανε ο Εφραίμ ήταν πολύ όμορφη και ό,τι πιο απλό μπορούσε να συμβεί, αλλά παράλληλα και ό,τι και πιο συγκινητικό. 

Η Αριστοτέλους αναμφισβήτητα λάμπει από χαρά και ευτυχία και όπως είπε όλα όσα έζησε ήταν μαγικά, μιας και δεν πιστεύει ακόμα ότι ο αγαπημένος της, της εκανε πρόταση γάμου…

 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top