Πάνω Πολεμίδια: Έκρηξη στο κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων

Πάνω Πολεμίδια: Έκρηξη στο κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων

Εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό του κέντρου πολιτιστικών εκδηλώσεων Πάνω Πολεμιδιών προκλήθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 22:00.

Άνδρες της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι πυροδοτήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό του κέντρου.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE