ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού! Άρπαξε το γιο τους και εξαφανίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού! Άρπαξε το γιο τους και εξαφανίστηκε

Υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού από τη μητέρα του εξετάζει η Αστυνομία στη Λεμεσό. Εναντίον της 34χρονης αλλοδαπής έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 34χρονη μητέρα μάζεψε τα πράγματα της, έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια και στις 30 Απριλίου αναχώρησε για το Μινσκ.

Η Λευκορωσίδα εδώ και καιρό ήταν σε διάσταση με τον 46χρονο Κύπριο σύζυγός της, με τον ίδιο να βλέπει το παιδί του, βάσει διατάγματος δικαστηρίου, δυο φορές τη βδομάδα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη).

Έτσι έγινε και χθες 3/5, όταν ο 46χρονος μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η αλλοδαπή γυναίκα με τον 3χρόνο γιο τους. Στο σπίτι όμως δεν ήταν κανείς και η 34χρονη δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις του με τον ίδιο να καταγγέλλει την υπόθεση στη Αστυνομία.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η Λευκορωσίδα στις 30 Απριλίου ταξίδεψε για το Μινσκ μαζί με τον 3χρονο, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα, με την Αστυνομία να έχει ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της για απαγωγή του ανήλικού τέκνου της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top