Λευκωσία: Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αντικείμενα που είχε σε χειραποσκευή της και φόρεσε χειροπέδες

Λευκωσία: Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αντικείμενα που είχε σε χειραποσκευή της και φόρεσε χειροπέδες

Συνελήφθη την Πέμπτη 5/5, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε οικία φιλικού προσώπου, της 34χρονης, στη Λευκωσία και διενήργησαν έρευνα σε χειραποσκευή η οποία της ανήκει. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της χειραποσκευής διάφορα χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Παρούσα κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν και η 34χρονη, η οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για την προέλευση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν εντός της χειραποσκευής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE