ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπράβο τους!Συμμετείχαν στην εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα».

Μεγάλη επιτυχία σημείωσή η εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα» με την συμμετοχή 9.717 εθελοντών και την συλλογή 25.541kg σκουπιδιών και 6.997kg ανακυκλώσιμων.

Από την συμμετοχή δεν θα μπορούσε να λείπει και ομάδα φυλακισμένων.

Μάλιστα, από την εκστρατεία “lets do it” η ομάδα που εκπροσώπησε τις Κεντρικές φυλακές πήρε το πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου.

Υπόδικοι των Κεντρικών Φυλακίων μαζί με δεσμοφύλακες, συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή περιβαλλοντική δράση, ενώ η ομάδα του «Let’s Do It» Cyprus και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος τους έδωσαν το πρώτο βραβείο εθελοντισμού.

Η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (05/05) στα  Κεντρικά Γραφεία της CYTA στη Λευκωσία.

Πάντως αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι πως με την αλλαγή στην Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών έχει αλλάξει κατά πολύ τόσο η εικόνα όσο και η νοοτροπία που υπήρχε.

Να σημειώσουμε πως μετά την απονομή του βραβείου, δεσμοφύλακες και κρατούμενοι πήγαν για καφεδάκι σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top