ΕΛΛΑΔΑ

Β. Θάνου: «Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα κατήγγειλε ο Βγενόπουλος»

Β. Θάνου: «Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα κατήγγειλε ο Βγενόπουλος»

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν την Τετάρτη (11/5) από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Ειδικότερα, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου.

Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».

Παράλληλα, η Βασιλική Θάνου ερωτηθείσα σήμερα το μεσημέρι, εάν θα σχολιάσει τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου, απάντησε ότι «δεν ασχολείται με αθλιότητες».

Στην συνέχεια, σήμερα το απόγευμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε νέα δήλωσή της χαρακτήρισε «ανακριβή» και «κατασκευασμένα» τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και «όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top