Ο κύβος ερρίφθη: Ο Χατζηπαναγής διευθυντής ειδήσεων του ΡΙΚ – Αποφάσισε το προεδρικό

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Χατζηπαναγής διευθυντής ειδήσεων του ΡΙΚ – Αποφάσισε το προεδρικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύβος ερρίφθη για τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων στο ΡΙΚ.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που παρουσιάζονται καλά ενημερωμένοι για τα τεκταινόμενα, έπεσε εντολή από το Προεδρικό προκειμένου ο Πανίκος Χατζηπαναγής να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων, παρόλο που η διαδικασία για την πλήρωση της θέσης βρίσκεται σε εξέλιξη (βλ. συνεντεύξεις υποψηφίων).

Το ενδιαφέρον τους για τη θέση έχουν επιδείξει επίσημα άλλα πέντε άτομα, αλλά φαίνεται πως το προεδρικό έκρινε ότι ο Χατζηπαναγής είναι το κατάλληλο πρόσωπο, κρίνοντας ότι με τον διορισμό του δεν θα υπάρξουν και έντονες κομματικές αντιδράσεις.

Μένει να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΡΙΚ που είχε προγραμματιστεί για να μας έρθει μεσοβδόμαδα… 

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.