ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διέρρευσε δημοσκόπηση μεγάλου κόμματος - Ποιοι βουλευτές εκλέγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό

Διέρρευσε δημοσκόπηση μεγάλου κόμματος - Ποιοι βουλευτές εκλέγονται σε Λευκωσία και Λεμεσό

Δημοσκόπηση μεγάλου κόμματος με δείγμα 2000 ατόμων που ανανεώνεται κατά 300 άτομα την βδομάδα δείχνει ποιοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων έχουν προβάδισμα στην κούρσα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Αυτό τουλάχιστον γράφει η εφημερίδα «Πολίτης», χωρίς να αναφέρει βέβαια το κόμμα, φωτογραφίζοντας  το ΔΗΣΥ ή το ΑΚΕΛ.

Η λεγόμενη δημοσκόπηση αφορά τις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού.

Για τον ΔΗΣΥ στη Λευκωσία δείχνει ότι προβάδισμα έχει ο Νίκος Νουρής ενώ στην τριάδα βρίσκεται σταθερά ο Νίκος Τορναρίτης.

Για τις άλλες δυο θέσεις της μεγάλης τετράδας δεν γίνεται αναφορά με άλλες μετρήσεις  να δείχνουν ότι την συμπληρώνουν η Στέλλα Κυριακίδου και ο Πρόδρομος Προδρόμου.

Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας ότι με βάση την εν λόγω δημοσκόπηση για μια θέση στην εφτάδα παλεύουν οι Ξένια Κωνσταντίνου, Σάβια Ορφανίδου, Μιχάλης Σοφοκλέους και Δημήτρης Δημητρίου.

Όσο αφορά την Λεμεσό μεγάλη δυναμική φαίνεται να έχει η Ελίτα Μιχαηλίδου χωρίς το δημοσίευμα του «Πολίτη» να δίνει άλλο όνομα για το ποιοι υποψήφιοι συμπληρώνουν την τετράδα.

Σχετικά με το ΑΚΕΛ στη Λευκωσία την πρώτη τριάδα αποτελούν οι Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Στέφανος Στεφάνου και Γιώργος Λουκαΐδης. Ακολουθούν οι Χρίστος Χριστοφίδης, Άριστος Δαμιανού και Μάριος Χαννίδης με τους Χάμπα και Μισιαούλη να τους «απειλούν».

Για την Λεμεσό αυτός που δίνεται ως σίγουρος είναι ο Γιώργος Γεωργίου, μαζί με τον Άντρο Καυκαλία ενώ στα ψηλά πλασάρεται ο Νίκος Τριμικλινιώτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top