Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Το μόνο που ζητάνε είναι να μην συνεχιστεί ο ετσιθελισμός αλλά να τηρούνται οι νόμοι, αφού μετά την αλλαγή διεξαγωγής των προσφορών τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.
Αν και το πρόβλημα εστιάζεται στην περιοχή της Αγίας Νάπας, τα υπόλοιπα κέντρα ανά το Παγκύπριο έκλεισαν ως ένδειξη συμπαράστασης.
Μιλώντας στο ΤhemaOnline o πρόεδρος του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων, Δημήτρης Χ’’Δημητρίου εξέφρασε την λύπη του για την όλη κατάσταση, καλώντας τον υπόλοιπο κόσμο να σταθεί στου πλευρό τους, αφού η Αγία Νάπα αποτελεί τον "πνεύμονα" του οικονομικού τουρισμού της Κύπρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις