ΥΓΕΙΑ

Γυμναστική για τεμπέληδες - Τα 5 κόλπα για να μείνετε fit

Γυμναστική για τεμπέληδες - Τα 5 κόλπα για να μείνετε fit

Με το άκουσμα της λέξης «γυμναστική», κάποιοι ενθουσιάζονται και άλλοι κάνουν πως δεν άκουσαν καλά.

Για τους δεύτερους, είναι γνωστό πως η εκγύμναση κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να βρεθούν στο γυμναστήριο.

Ακόμα και αν έχουν κάνει εγγραφή, μπορούν να βρουν δεκάδες δικαιολογίες για να μην πάνε. «Ααα κάνει κρύο ή ζέστη», «δεν μπορώ σήμερα, είμαι πτώμα» και ένα σωρό άλλες ευφάνταστες προτάσεις.

Ολα αυτά, επειδή απλά βαριούνται.

Με το καλοκαιράκι να είναι, όμως, μια ανάσα μακριά, ακόμα και τα κορίτσια που δεν θέλουν να γυμναστούν θέλουν να γίνουν πιο fit, χωρίς να χρειάζεται να τρέξουν στον διάδρομο.

Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα, με το cosmopolitan.co.za, να δίνει λύσεις.

Η μέθοδος του 10
Κάντε 10 των: 10 push ups και ισάριθμων καθισμάτων μέσα στη μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενα τα σετ, αλλά όταν έχετε χρόνο.

Ορθιοι κάθε μία ώρα
Εχουν χιλιογραφτεί έρευνες για το ότι η καθιστική ζωή δεν κάνει καλό στην υγεία. Οταν, λοιπόν, βρίσκεστε όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, το μόνο που κάνετε είναι να επιβαρύνετε τα μάτια αλλά και όλο το σώμα σας. Φτάνει πια! Ανά μία ώρα καλό θα ήταν να σηκώνεστε και να περπατάτε. Φτιάξτε καφέ, πηγαίνετε μέχρι την τουαλέτα ή απλά κάντε μία βόλτα μέχρι τον διάδρομο.

Περπατήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά
Μπορεί να μην έχετε χρόνο για γυμναστήριο, ωστόσο, σίγουρα μπορείτε να βρείτε 20 λεπτά μέσα στην ημέρα σας για να περπατήσετε. Τώρα που ο καιρός ανοίγει τι καλύτερο από μια βολτίτσα στο κοντινό πάρκο ή παραλία. Αν έχετε και σκύλο τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα!

Κάντε σεξ
Ερευνα του Πανεπιστημίου Κεμπέκ στον Καναδά έδειξε πως η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εξίσου αποτελεσματική με ασκήσεις μέτριας έντασης. Αντί λοιπόν για γυμναστήριο, πηγαίνετε στο κρεβάτι. Ετσι, θα έρθετε και πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ.

Κάντε ασκήσεις στις διαφημίσεις
Push ups, καθίσματα, προβολές ακόμα και σχοινάκι. Την ώρα που παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση, εκμεταλλευτείτε τις διαφημίσεις, κάνοντας κάτι από τα παραπάνω. Αφήστε το παγωτό στο ψυγείο και πιάστε το σχοινάκι!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top