LIFESTYLE

Πέρασε στα live του X-Factor ο «καφετζής» που βλέπαμε στο Sigma»!

Πέρασε στα live του X-Factor ο «καφετζής» που βλέπαμε στο Sigma»!

Άφησε τους «καφέδες», την Στάλω (αγαπημένη του στη σειρά) τις τηλεοπτικές κάμερες και την Κύπρο και άνοιξε τα φτερά του για το μεγαλύτερο μουσικό σόου στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει το ταλέντο του.

Κατάφερε να αποδείξει ότι εκτός από πολύ καλός ηθοποιός διαθέτει και μια ωραία φωνή που τον οδήγησε στα live του X-Factor παρέα με το συγκρότημα που δημιούργησε ο Θοδωρής Μαραντίνης με το όνομα «Αυτοί και Αυτή».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γρηγορίου που την φετινή τηλεοπτική χρονιά συμμετείχε στην σειρά του Sigma «Λόγια του αέρα» υποδυόμενος τον «Πάμπο» , καφετζή στο κανάλι Pompos Tv.

Μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο ο Παναγιώτης δεν πτοήθηκε καθόλου. Συμμετείχε στα auditions του Χ-Factor, πέρασε στους 50 καλύτερους και συνάντησε στο δρόμο του άλλους 4 πολύ καλούς τραγουδιστές με τους οποίους «ενώθηκε» και δημιούργησαν το συγκρότημα «Αυτοί και Αυτή».

Ο Παναγιώτης με το αστείρευτο χιούμορ και την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, κατάφερε μαζί με την ομάδα του να κερδίσουν την τελευταία καρέκλα στο chair Challenge και να αναγκάσουν τους κριτές να τους χειροκροτήσουν!

Δείτε το βίντεο της εμφάνισης τους:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top