LIFESTYLE

Γιώργος Λιλλήκας: Αποκάλυψε στο ThemaOnline πότε και πως έχασε 27 κιλά! VIDEO

Γιώργος Λιλλήκας: Αποκάλυψε στο ThemaOnline πότε και πως έχασε 27 κιλά! VIDEO

Ενώ οι περισότεροι Κύπριοι πολιτικοί βάζουν κιλά, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών χάνει και υπάρχει εξήγηση...

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, βρέθηκε στο στούντο του tv.tothemaoline, και συγκεκριμένα την Παρασκευή (20/5) ήταν φιλοξενούμενος στην διαδικτυακή εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas του Τάσου Χριστοδούλου.

Ο κ. Λιλλήκας, μίλησε για την απαξίωση των πολιτών, τον παλαιοκομματισμό, τις κατηγορίες περί πολιτικού ανεμόμυλου, τις αιχμές της ΕΔΕΚ για πολιτική αναξιοπιστία, το Κυπριακό, την υπογραφή παραίτηση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Συμμαχίας, τις Προεδρικές εκλογές και την «λάσπη» στην προεκλογική περίοδο.

Γ. Λιλλήκας: «Εμείς, δεν εκλέξαμε ούτε τον Χριστόφια, ούτε τον Αναστασιάδη» BINTEO

Ο Τάσος Χριστοδούλου προς το τέλος της συνέντευξης σε ένα κλίμα φιλικό και αρκετά χαλαρό, δεν δίστασε να τον ρωτήσει για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχασε κιλά. Ο κ. Λιλληκας απάντησε: «Σε κάθε προεκλογική εκστρατεία οι άλλοι βάζουν κιλά, εγώ χάνω κιλά. Στις Προεδρικές του 2013 έχασα 27 κιλά». Φυσικά αυτό όπως διευκρίνησε στον πολιτικό μας συντάκτη δεν πρέρχεται από το άγχος των εκλογών.

Όπως εξήγησε με χιούμορ «Τώρα έχασα 7-8 κιλά. Ο λόγος είναι απλός: μετά από κάθε προεκλογική συγκέντρωση, είμαι καλεσμένος σε κάποιο σπίτι που κάποιοι έχουν μαζέψει 50 με 100 άτομα που θέλουν να κάνουν ένα διάλογο μαζί μου. Δεν κάνω ομιλίες, αλλά προτιμώ να κάνω διάλογο με τον κόσμο, όσοι με συνοδεύουν τρώνε, αφού οι οικοδεσπότες είναι πάντα φιλόξενοι στην Κύπρο, αλλά εγώ επειδή απαντώ δεν τρώω. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω ήταν να κάτσω να φάω...».

Δείτε το απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top