ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ μπορεί να πάρει την Κύπρο Μπροστά, το έχουμε πετύχει στο παρελθόν, μπορούμε να το πετύχουμε και στο μέλλον»

Ν.Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ μπορεί να πάρει την Κύπρο Μπροστά, το έχουμε πετύχει στο παρελθόν, μπορούμε να το πετύχουμε και στο μέλλον»

Η Κυριακή (22/5), πρέπει να είναι η μέρα για να ξεκινήσουμε να παίρνουμε την Κύπρο μπροστά, δήλωσε την Παρασκευή (20/5) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στις τελευταίες δηλώσεις του ενόψει των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι την Παρασκευή (22/5) τελειώνει η προεκλογική εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών.

«Την Κυριακή (22/5)», ανέφερε, «οι πολίτες καλούνται να ασκήσουν ένα αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, αποδοκιμάζουμε εκείνους που οδήγησαν με τις πολιτικές τους τη χώρα σε χρεοκοπία. Εκείνους που δεν είχαν σχέδιο και μας κούρεψαν. Εκείνους που πήραν υπέρογκες χρηματοδοτήσεις από πολυεθνικές».

«Αποδοκιμάζουμε με τη ψήφο μας», συνέχισε, «εκείνους που μας κρατούν στο σκοτάδι και επιδιώκουν την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν».

«Όμως την Κυριακή», πρόσθεσε, «δεν είναι αρκετό να αποδοκιμάσουμε το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Την Κυριακή, πρέπει να αποδοκιμάσουμε και το λαϊκισμό των εύκολων υποσχέσεων των κομμάτων διαμαρτυρίας που παρουσιάζουν τον λαϊκισμό σαν να είναι κάτι το καινούργιο, ενώ στην ουσία υιοθετούν τις πρακτικές του παλιού».

Ανέφερε επίσης ότι η «Κυριακή, δεν είναι μέρα διαμαρτυρίας. Η Κυριακή, πρέπει να είναι η μέρα για να ξεκινήσουμε να παίρνουμε την Κύπρο μπροστά».

Γι` αυτό, πρόσθεσε, «ζητάμε τη στήριξη της κάθε Κύπριας, του κάθε Κύπριου, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε το σχέδιο και τις προτάσεις μας. Ζητάμε από τον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει για ακόμη μια φορά το Κόμμα μας για να του δώσουμε τον αποφασιστικό ρόλο για τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται».

Καταλήγοντας, είπε ότι «το ΔΗΚΟ μπορεί να πάρει την Κύπρο Μπροστά. Το έχουμε πετύχει στο παρελθόν. Μπορούμε να το πετύχουμε και στο μέλλον».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top