ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αν δεν θα είμαστε μαζί θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ…» Καταζητείται άντρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αν δεν θα είμαστε μαζί θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ…» Καταζητείται άντρας

Μια σοβαρή υπόθεση έφτασε στα γραφεία της Αστυνομίας Λεμεσού, όταν γυναίκα κάτοικος της πόλης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλε απειλές που δέχτηκε από τον πρώην άντρα της και φοβάται για τη ζωή της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας ο πρώην σύζυγός της στις 17/5 γύρω στις 15:30 και ενώ η ίδια βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, της έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό, στο οποίος της ζητούσε να κατέβει στις Πρώτες Βοήθειες για να μιλήσουν με σκοπό να είναι πάλι ζευγάρι.

Όπως η ίδια ανέφερε σε κατάθεση της, συναντήθηκαν λίγο αργότερα έξω από τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου , με τον πρώην άντρα της να της αναφέρει ότι έχει κάνει λάθη, αλλά ήθελε να είναι και πάλι μαζί οι δυο τους, με την απάντηση της να είναι όμως αρνητική λέγοντας του ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Τότε ήταν που ο άντρας άρχισε τις απειλές τονίζοντας:  «Την τελευταία κουβέντα θα την πω εγώ, εμείς δεν τελειώσαμε και αν δεν θα είμαστε μαζί, το όπλο είναι μέσα στο καπό του αυτοκινήτου. Έλα να σου το δείξω και αν δεν θα είμαστε μαζί, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ και εγώ»

Μετά την καταγγελία της γυναίκας εναντίον του εν λόγω προσώπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς και ένταλμά έρευνας στο σπίτι και το αυτοκίνητο του, προς αναζήτηση οποιουδήποτε όπλου και καταζητείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top