ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντρέας Μιχαηλίδης: Δεν κατάφερε να εκλεγεί άλλα νιώθει τυχερός! Τι δήλωσε για τους 15 ψήφους διαφορά

Αντρέας Μιχαηλίδης: Δεν κατάφερε να εκλεγεί άλλα νιώθει τυχερός! Τι δήλωσε για τους 15 ψήφους διαφορά

Πρόκειται για τον πιο άτυχο των Βουλευτικών εκλογών καθώς ο πρώην πλέον Βουλευτής, δεν κατάφερε να εκλεγεί για 15 ψήφους, ενώ ούτε και το κόμμα του κατόρθωσε να πάρει 4η έδρα στη Λεμεσό, παρά το γεγονός ότι ήταν πρώτη δύναμη στην πόλη.

Ο Αντρέας Μιχαηλίδης όμως με την ειλικρίνεια και τη ευθύτητα που τον διακρίνει ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν, δηλώνοντας παράλληλα τυχερός που έχει γύρω του ανθρώπους που τον αγαπούν.

Δηλώνει ότι δεν εγκαταλείπει τον αγώνα και παραμένει στρατιώτης της παράταξης συγχαίροντας παράλληλα όλους τους εκλεγέντες στο Βουλευτικό αξίωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

Αγαπητές φίλες και φίλοι, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα σάς είχα ζητήσει να με αξιολογήσετε. Και αυτό πράξατε, το οποίο και σέβομαι απόλυτα. 

Δεν πετύχαμε εκλογή γιατί, παρόλο που ως παράταξη πετύχαμε την πρωτιά στην επαρχία της Λεμεσού, εντούτοις λάβαμε μια έδρα λιγότερη από τη δεύτερη πολιτική δύναμη. Αξιοσημείωτη και η μικρή διαφορά μόλις 15 σταυρών προτίμησης από τη θέση εκλογής..

Όμως δεν νοιώθω άτυχος. Αντιθέτως αισθάνομαι πολύ τυχερός. Τυχερός, γιατί καθημερινά έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, που με σέβονται και τους σέβομαι, που με εκτιμούν και τους εκτιμώ. Τυχερός, γιατί έχω όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια και στηρίξατε μέχρι τέλους την υποψηφιότητα μου. Σας ευχαριστώ όλες κι όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!

Στη ζωή μου δεν έμαθα ποτέ να εγκαταλείπω τον αγώνα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Παραμένω λοιπόν πιστός στρατιώτης της παράταξης. Θερμά συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες βουλευτές και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Την υγεία μας να έχουμε κι όλα τα υπόλοιπα θα τα ξεπεράσουμε. Εύχομαι σε όλους κάθε καλό, Αντρέας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top