ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αν δεν θα είμαστε μαζί θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ…» Καταζητείται άντρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αν δεν θα είμαστε μαζί θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ…» Καταζητείται άντρας

Μια σοβαρή υπόθεση έφτασε στα γραφεία της Αστυνομίας Λεμεσού, όταν γυναίκα κάτοικος της πόλης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλε απειλές που δέχτηκε από τον πρώην άντρα της και φοβάται για τη ζωή της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας ο πρώην σύζυγός της στις 17/5 γύρω στις 15:30 και ενώ η ίδια βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, της έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό, στο οποίος της ζητούσε να κατέβει στις Πρώτες Βοήθειες για να μιλήσουν με σκοπό να είναι πάλι ζευγάρι.

Όπως η ίδια ανέφερε σε κατάθεση της, συναντήθηκαν λίγο αργότερα έξω από τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου , με τον πρώην άντρα της να της αναφέρει ότι έχει κάνει λάθη, αλλά ήθελε να είναι και πάλι μαζί οι δυο τους, με την απάντηση της να είναι όμως αρνητική λέγοντας του ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Τότε ήταν που ο άντρας άρχισε τις απειλές τονίζοντας:  «Την τελευταία κουβέντα θα την πω εγώ, εμείς δεν τελειώσαμε και αν δεν θα είμαστε μαζί, το όπλο είναι μέσα στο καπό του αυτοκινήτου. Έλα να σου το δείξω και αν δεν θα είμαστε μαζί, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτωθώ και εγώ»

Μετά την καταγγελία της γυναίκας εναντίον του εν λόγω προσώπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς και ένταλμά έρευνας στο σπίτι και το αυτοκίνητο του, προς αναζήτηση οποιουδήποτε όπλου και καταζητείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top