ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περιπτεράς πωλούσε τσιγάρα από τα κατεχόμενα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περιπτεράς πωλούσε τσιγάρα από τα κατεχόμενα

Καπνός τσιγάρων βάρους 16,5 κιλών και 79 κούτες τσιγάρων, τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκαν την Πέμπτη, (26/5) από περίπτερο στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έγινε από μέλη του Τμήματος και της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν στο εν λόγω περίπτερο διάφορες μάρκες καπνικών προϊόντων, τα οποία φαίνεται εκ πρώτης όψεως να μεταφέρθηκαν παράνομα από τις κατεχόμενες περιοχές.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας Ελληνοκύπριος, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Το ύψος του δασμού για τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα  ανέρχεται στα € 6.220 περίπου.

Η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από τον Τομέα Διερευνήσεων και Δ.Δ.Ι. του Τμήματος Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE