Κυπριακό Δημόσιο: Φέρνουν Big Brother που θα ελέγχει τις διακινήσεις των κυβερνητικών υπαλλήλων

Κυπριακό Δημόσιο: Φέρνουν Big Brother που θα ελέγχει τις διακινήσεις των κυβερνητικών υπαλλήλων

Τρόπους εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας για την πάταξη φαινομένων καταχρήσεων βρήκε η κυβέρνηση.

Ως γνωστόν, άπειρες είναι οι ιστορίες και οι καταγγελίες για δημόσιους υπαλλήλους και κυβερνητικούς αξιωματούχους οι οποίοι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του κράτους για ιδιωτική χρήση και όχι σκοπούς της υπηρεσίας.

Έτσι, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί αισθητά αυτό το φαινόμενο τον Οκτώβριο ξεκινά η εγκατάσταση σε 2.500 κυβερνητικά οχήματα,  συστήματα διαχείρισης στόλου (GPS).

Με αυτό τον τρόπο σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η οποία αναδεικνύει το θέμα θα παρέχεται πληροφόρηση για το πού βρίσκονται, ακόμη και για το πώς οδηγούν στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Να σημειωθεί ότι στο σύστημα διαχείρισης στόλου δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα οχήματα της Αστυνομίας και της Ε.Φ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE