ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τον server ξεκίνησε πυρκαγιά στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από τον server ξεκίνησε πυρκαγιά στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κλήθηκε σε κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε κτίριο που στεγάζεται ναυτιλιακή εταιρεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου (28/05) στα γραφεία του 3ου  ορόφου κτιρίου που στεγάζονται γραφεία γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας.

Για την κατάσβεση της κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ανυψωτικό μηχάνημα. Όπως μας αναφέρθηκε, η αιτία της φωτιάς φαίνεται να είναι ο server  που υπήρχε στον χώρο.

Ο server φαίνεται να υπερθερμάνθηκε και αμέσως πήραν φωτιά οι υπολογιστές με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα μαύροι καπνοί να βγαίνουν από τα παράθυρα.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE