Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Του Φάνη Μακρίδη
Αυτό ξεκαθαρίστηκε σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ στελεχών του ΚΟΑ και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας.
Οι Λαρνακείς ζητούσαν να καλυφθεί κονδύλι ύψους 450.000 ευρώ που αφορούσε τον ηλεκτροφωτισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ Λάρνακας. Ωστόσο, όπως γνωμάτευσε και η ελεγκτική υπηρεσία αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς η διοίκηση των κιτρινοπρασίνων δεν έκανε τις κατάλληλες διαδικασίες και ενήργησε ετεροχρονισμένα για την κάλυψη αυτού του ποσού από το δημόσιο.
Ωστόσο ξεκαθαρίστηκε ότι θα είναι διαφορετική η αντιμετώπιση σε περίπτωση που η ΑΕΚ ζητήσει κάλυψη κάποιου ποσού τηρώντας έγκαιρα τις απαραίτητες διαδικασίες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις