LIFESTYLE

H Λεμεσιανή σεξοβόμβα και ο Κρητικός που κάνουν θραύση στη νυχτερινή Σαριπόλου! VIDEO

H Λεμεσιανή σεξοβόμβα και ο Κρητικός που κάνουν θραύση στη νυχτερινή Σαριπόλου! VIDEO

Η συνεύρεσή τους έγινε talk of the town πριν ακόμα αρχίσουν τις κοινές τους εμφανίσεις...

Το AGORA Live έχει καταφέρει κάτι μαγικό, μιας και στον ένα μόλις μήνα λειτουργίας του κρατά τα ηνία στη νυχτερινή διασκέδαση της Σαριπόλου.

Έχοντας στα εγκαίνια τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άννα Ηρακλέους, έκανε γερό ποδαρικό και έκτοτε το AGORA Live έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης.

Στα εγκαίνια του μαγαζιού της Σαριπόλου, η Άννα Ηρακλέους μίλησε στην κάμερα του ThemaOnline και εκτός από από τις ευχές που έστειλε στο AGORA Live, μας υποσχέθηκε ότι οι βραδιές του καλοκαιριού στη Λεμεσό δεν θα είναι πια οι ίδιες, μιας και ετοίμαζε συνεργασία έκπληξη με καλλιτέχνη εξ Ελλάδος, με τον οποίο θα έκαναν live κάθε Τετάρτη από την 1η Ιουνίου. 

 

H 1η Ιουνίου βρίσκεται προ των πυλών και η Άννα Ηρακλέους μαζί με τον Γιάννη Σοφιλλά ετοιμάζονται να απογειώσουν το μαγαζί με μια συνεργασία που σκοπό έχει να παντρέψει τις λαϊκές επιτυχίες με τις μαντινάδες. 

Η Άννα Ηρακλέους έχει συνεργαστεί με σπουδαίους τραγουδιστές και έχει φοβερές επιτυχίες στο ενεργητικό της όπως το ντουέτο με το Γιώργο Τσαλίκη στο τραγούδι «Θα με τρελάνεις», αλλά και με τον TUS στο τραγούδι «Αγαπήσου». 

Ο δε Γιάννης Σοφιλλάς έχει απογειωθεί με τη συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο στο «Τρελοκομείο».  

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top