ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 32χρονη – Την κτύπησε αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε το δρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμες ώρες για 32χρονη – Την κτύπησε αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε το δρόμο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η 32χρονη πεζή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:40 το βραδύ της Τρίτης (31-05), ενώ 34χρονος οδηγούσε το όχημά του στην οδό Προφήτη Ηλία στη Μουταγιάκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα διασταύρωνε το δρόμο.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σπονδύλων, κάταγμα αριστερής περόνης, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πνευμοθώρακα. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα του ευρώ που έχουμε στο πορτοφόλι μας, καθώς έρχονται νέα με διαφορετικά μοτίβα μετά τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για τον επανασχεδιασμό τους, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).