Νόμιζε πως θα τους ξεγελούσε ο 52χρονος αλλά «έπεσε» έξω! «Μέσα» για δυο μέρες για τα παράνομα πακέτα καπνού που έφερνε

Νόμιζε πως θα τους ξεγελούσε ο 52χρονος αλλά «έπεσε» έξω! «Μέσα» για δυο μέρες για τα παράνομα πακέτα καπνού που έφερνε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Πέμπτη (02-06) διάταγμα διήμερης κράτησης σε Ελληνοκύπριο 52 ετών, ο οποίος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και εμπορίας αδασμο-αφορολογήτων καπνικών προϊόντων.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι την Τετάρτη (01-06) μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας ανέκοψαν για έλεγχο στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου, όχημα που οδηγούσε ο 52χρονος, σημειώνοντας ότι από έρευνα που ακολούθησε στο μπροστινό μέρος της μηχανής του οχήματος, εντοπίστηκε ποσότητα 7 κιλών και 250 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο, την οποία το εν λόγω πρόσωπο αγόρασε από τα κατεχόμενα και μετέφερε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές.

Τόσο η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού, όσο και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε, για τη μεταφορά του, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Το ύψος των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων, που αντιστοιχεί στην πιο πάνω ανευρεθείσα ποσότητα, ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

Η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από το Τμήμα Τελωνείων.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE