ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιράκι με σκόνη το μενού του καιρού – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Καλοκαιράκι με σκόνη το μενού του καιρού – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Απόψε Πέμπτη (02-06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, ιδιαίτερα στα παράλια ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή (03-06), περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται παροδικά με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, ενώ από τη Κυριακή αναμένεται πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top