ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακατατάξεις στις τάξεις της Αστυνομίας – Μεταθέσεις και... πέμπτος Βοηθός Αρχηγός

Ανακατατάξεις στις τάξεις της Αστυνομίας – Μεταθέσεις και... πέμπτος Βοηθός Αρχηγός

Έπονται ανακατατάξεις στις τάξεις της Αστυνομίας σε ό,τι αφορά τις θέσεις των αστυνομικών που θα εκτελούν χρέη φρουρών για τους βουλευτές και τον νέο Πρόεδρο της Βουλής.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, μέσα στο επόμενο διάστημα το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει τον αριθμό των Αστυνομικών που θα μετατεθούν ως φρουροί για τα νέα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Θα εξεταστούν όλες οι πληροφορίες και οι κίνδυνοι που υπάρχουν ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην Αστυνομία στο θέμα της αύξησης στην φρουράς ορισμένων πολίτικων προσώπων, όπως είναι η θέση του Προέδρου της Βουλής.

Όπως μας αναφέρθηκε εάν ένα πολιτικό πρόσωπο προβεί σε αίτημα για αύξηση της φρουράς του καθώς ενδεχομένως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του, τότε το αίτημα του θα εξεταστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και ακολούθως θα δοθεί έγκριση αν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Πέμπτος Βοηθός Αρχηγός ο Ανδρέας Κουσιουμής

Πέραν όμως από τις μεταθέσεις των Αστυνομικών ως φρουροί, το επόμενο διάστημα αναμένεται να προαχθεί στην θέση του Βοηθού Αρχηγού και  ο Ανδρέας Κουσιουμής, του οποίου είχε ακυρωθεί η προαγωγή. Έτσι θα προαχθεί αναδρομικά και αποκτά την αρχαιότητα στην θέση αυτή.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει ήδη συσταθεί η επιτροπή η οποία θα εξετάσει την προαγωγή του κ.Κουσιουμή. Η επιτροπή απαρτίζεται από μέλη της  Εισαγγελίας τα οποία είναι σε ανώτερη βαθμίδα, καθώς και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας.

Μετά την προαγωγή του Κουσιουμή σειρά έχουν οι Αστυνόμοι στους οποίους έπεσαν οι προαγωγές τους τα προηγούμενα έτη και ακολούθως θα γίνουν και οι προαγωγές των υπολοίπων αλυσιδωτά, ενώ όλα αυτά αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Οι πληροφορίες που διαρρέουν σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που θα προκύψουν από τις προαγωγές και τις μεταθέσεις προσώπων, είναι πολλές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι αλλαγές που θα έρθουν πρόκειται να φέρουν ανακατατάξεις στις τάξεις της Αστυνομίας τόσο στις Αστυνομικές Διευθύνσεις όσο και σε άλλα κύρια πόστα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top