ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις Κυπριακές δικαστικές αρχές η δικογραφία για τον Βγενόπουλο

Στις Κυπριακές δικαστικές αρχές η δικογραφία για τον Βγενόπουλο

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε με βούλευμά του, ότι πρέπει να διαβιβαστεί στις κυπριακές δικαστικές αρχές η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την 10η ειδική ανακρίτρια Αθηνών για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του.

Ειδικότερα, το Ποινικό Τμήμα επικύρωσε την κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με την οποία είχε αποφανθεί ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα των δικαστικών αρχών της Κύπρου να διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας.

Παράλληλα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top