ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαββατοκύριακο για μπάνιο στη θάλασσα!

Σαββατοκύριακο για μπάνιο στη θάλασσα!

Τη ζέστη στο πετσί μας θα νιώσουμε το Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία για αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου!

Aναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό: 

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σύντοµα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται παροδικά µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά στα νότια παράλια το απόγευµα θα πνέουν µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και παροδικά τοπικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή αναµένεται πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top