ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ο λοχίας της Αστυνομίας για το κύκλωμα παράνομων αδειών παραμονής

Συνελήφθη ο λοχίας της Αστυνομίας για το κύκλωμα παράνομων αδειών παραμονής

Συνελήφθη λίγο μετά τις 11:00 (02/06) ο λοχίας της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Όπως το ThemaOnline σας είχε ενημερώσει από τις 20:00, για το εν λόγω στέλεχος της Αστυνομίας προέκυψε επιβαρυντική μαρτυρία και έτσι αποφασίστηκε να κληθεί να δώσει τις δικές του θέσεις. Η μαρτυρία αφορά φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα με την παράνομη έκδοση αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς στην Κύπρο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στις 24 Μαΐου επιβεβαιώνεται πλήρως.

Όπως είχαμε γράψει εννέα ημέρες προηγουμένως «οι πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για μηνύματα που στέλνονται προς τον Λιβάνιο από αστυνομικούς προκειμένου να μην τους εμπλέξει. Ο 39χρονος Λιβάνιος φέρεται να γνωρίζει τα πάντα γύρω από το κύκλωμα. Η Αστυνομία αυτή τη στιγμή αναζητεί τεκμήρια και πιο συγκεκριμένα δεδομένα υπολογιστών, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι κρυμμένα σε οικίες εγκληματικών στοιχείων. Σύμφωνα με το πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, στο κύκλωμα εμπλέκεται και πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών της Αστυνομίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top