ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λίγα λόγια και πολλή δουλειά» - O Δημήτρης Συλλούρης στην ιστοσελίδα μας, μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής - VIDEO

«Λίγα λόγια και πολλή δουλειά» - O Δημήτρης Συλλούρης στην ιστοσελίδα μας, μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής - VIDEO

Το πρόσωπο της ημέρας μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ο Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος εξελέγη το απόγευμα της Πέμπτης, (2/6), Πρόεδρος της Βουλής και ως λογικό οι δημοσιογράφοι τον προσεγγίζουν για μία πρώτη δημόσια τοποθέτηση. Ο κύριος Συλλούρης ωστόσο εμφανίζεται λακωνικός.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

«Έχασε την μιλιά» του ο Δημήτρης Συλλούρης, μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής. Εμφανίζεται λιγομίλητος την επόμενη της εκλογής του. Συγκεκριμένα στα περισσότερα ΜΜΕ και πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, όπου κλήθηκε για ένα πρώτο σχόλιο, ήταν λακωνικός και αφού δέχθηκε από τους δημοσιογράφους στην αρχή τα συγχαρητήρια τους, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και ευγενικά, έκλεινε το τηλέφωνο.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» 

Την ίδια στάση κράτησε όταν, νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής, (3/6), κλήθηκε από δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, να τοποθετηθεί. Ο κύριος Συλλούρης περιορίστηκε στο να πει «λίγα λόγια και πολλή δουλειά».  Ακούγοντας την επόμενη ερώτηση σχετική με τα δημοσιεύματα ότι ο ΔΗΣΥ έκανε την υπέρβαση ψηφίζοντας τον, ανέφερε ότι «δεν θέλει να σχολιάσει τίποτε, πέραν όσων είπε από το προεδρείο της Βουλής». 

Η ομιλία Συλλούρη στη Βουλή 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top