ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ύψη η θερμοκρασία, ετοιμαστείτε για μπάνια! Διαβάστε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Στα ύψη η θερμοκρασία, ετοιμαστείτε για μπάνια! Διαβάστε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και το Σάββατο (04/06).

Το βράδυ της Παρασκευής (03-06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς  3  αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι  4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (04-06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με  4  μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά,  μέτριοι  4  και στα προσήνεμα παράλια,  ισχυροί  5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους  36  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους  28  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους  30  στα υπόλοιπα παράλια και στους  26  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ (04-06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί,  ασθενείς  3  αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι  4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή,   τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και θα κυμανθεί ακολούθως στα ίδια επίπεδα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top