Πυρκαγιά κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Πάφο

Πυρκαγιά κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Πάφο

Eπί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου την Κυριακή 5/6 για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 20:45 στην περιοχή “Κουφόλανος” έδαφος Παλιάς Πενταλιάς.

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο βυτιοφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, δύο οχήματα του Ταμείου Θήρας, ένα όχημα του κοινοτικού συμβουλίου Πενταλιάς και ένα καδενοφόρο όχημα. 

Η φωτιά κατέκαψε ένα εκτάριο ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ η πλήρη κατάσβεση της έγινε κατορθωτή στις 23:30 το βράδυ.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας στο μέρος παρέμεινε ένα όχημα πυρόσβεσης προς αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης. 

Την Δευτέρα 6/6, τη σκηνή αναμένεται να επισκεφτούν μέλη της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τη διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE