LIFESTYLE

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία την απάτησε ο Ντόντα!

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία την απάτησε ο Ντόντα!

Οι φήμες θέλουν τον σύζυγό της κληρονόμου να αποπλανήθηκε από μια άλλη κληρονόμο, γνωστού βιομήχανου, 43 ετών... Πολλα τα κοινά της με τη δικιά μας...

Η ζωή τους έγινε πρωτοσέλιδο και όχι άδικα. Μετά από 11 χρόνια γάμου η Αθηνά Ωνάση χώρισε από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα) και ο λόγος ήταν η... απιστία! Από τη στιγμή, μάλιστα, που έγινε γνωστό το διαζύγιο ξεκίνησε το “κυνήγι” για να βρεθεί η πέτρα του σκανδάλου που πιθανότατα να είναι και πολύ μεγαλύτερη ηλικιακά από την Αθηνά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “El Mundo”, ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά με την 43χρονη ξανθιά αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου, Publio Cordon, που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995. Ο άτυχος άντρας ανακηρύχθηκε και επίσημα νεκρός 15 χρόνια μετά την απαγωγή, αν και δεν βρέθηκε ποτέ η σορός του.

Η Pilar Lucrecia Cordon, μάλιστα, που είχε έρθει πολύ κοντά με τον Αλβάρο έχει πολλά κοινά με την Αθηνά. Πέρα από την οικογενειακή τραγωδία που βίωσε, είναι και εκείνη άνθρωπος χαμηλών τόνων και λατρεύει την ιππασία. Ασχολείται με τα άλογα από τα 16 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα ζει στο Βέλγιο, όπου έχει στάβλους και εκτρέφει άλογα.

Αθηνά Ωνάση: Ο Ντόντα την απάτησε τελικά με 43χρονη κληρονόμο γνωστού βιομήχανου;

Η φιλία της με τον Ντόντα (και μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης) ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και τώρα όλοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του. Ο πρώην άντρας της Ωνάση ξέσπασε όταν άκουσε για τα δημοσιεύματα, ενώ η Pilar αρκέστηκε στο να συνεχίσει τις αναρτήσεις της με άλογα στο Facebook, αποκαλύπτοντας πως η ζωή της είναι η ιππασία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top