ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα σε βάρος Συλικιώτη για χαλίτικη γη 52.000 ευρώ – Επιβεβαίωση για ThemaOnline

Έρευνα σε βάρος Συλικιώτη για χαλίτικη γη 52.000 ευρώ – Επιβεβαίωση για ThemaOnline

Ο Νεοκλής Συλικιώτης είναι ο πρώην Υπουργός για τον οποίον όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (08/06, 13:01), που βρίσκεται υπό το… μικροσκόπιο, μετά από ποινική έρευνα που διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Η υπόθεση έχει να κάνει με οικειοποίηση χαλίτικης γης αξίας €52.000 από πλευράς του έπαρχου Πάφου , ιαννάκη Μαλλουρίδη. Η αίτηση για παραχώρηση της χαλίτικης γης έγινε μέσω της αδερφής του κ. Μαλλουρίδη το 2011 και η σχετική πρόταση κατατέθηκε στο Υπουργικό από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη.

Με απλά λόγια, διερευνάται ο ρόλος του κ. Συλικιώτη, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έκανε την πρόταση στο Υπουργικό για αποξένωση του εν λόγω κρατικού τεμαχίου και μεταβίβασή του στην αδελφή του κ. Μαλλουρίδη.

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο άθρο:

Έρευνα για ποινικές ευθύνες σε βάρος υπουργού επί Τάσσου και Χριστόφια! – Οδηγίες Νομικής Υπηρεσίας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top