ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα στη Λεμεσό: Την έσερναν στο έδαφος για να της αρπάξουν τη τσάντα!

Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα στη Λεμεσό: Την έσερναν στο έδαφος για να της αρπάξουν τη τσάντα!

Στιγμές τρόμου έζησε γυναίκα στη Λεμεσό όταν δυο θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν μέρα-μεσημέρι να της αποσπάσουν τη τσάντα της.

Συγκεκριμένα η γυναίκα από τη Ρωσία λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 8/6 στάθμευσε το όχημα της έξω από γνωστό πολυκατάστημα και πριν εισέλθει στο εσωτερικό του δέχθηκε επίθεση από δυο άντρες που επέβαιναν σε ένα γαλάζιο σαλούν αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας  ο συνοδηγός την έσερνε στο έδαφος μέχρι να της αποσπάσει την τσάντα, με την γυναίκα να μην τα παρατά και να παλεύει με τους ληστές. Η μάχη όμως ήταν άνιση με τους δυο να φεύγουν κρατώντας τη τσάντα με τα υπάρχοντας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της η τσάντα περιείχε 450 ευρώ σε μετρητά, μια πιστωτική κάρτα, δυο ταυτότητες, το κινητό της τηλέφωνο καθώς και τα κλειδιά του οχήματός της.

Δεν έφτανε αυτό η άτυχη γυναίκα στη προσπάθεια της να αποτρέψει τη ληστεία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Φέρει κάταγμα αριστερής επιγονατίδας, εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της καθώς και απώλεια δέρματος στο αριστερό γόνατο.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος διαπιστώθηκε ότι από τις πινακίδες του οχήματος με το οποίο διέφυγαν, ότι αυτό ανήκει σε 37χρονη Κύπρια η οποία κλήθηκε για ανάκριση, με την ίδια να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη της στην υπόθεση.

Πρόκειται για όχημα χωρίς κυκλοφορία και ασφάλεια και με σωρεία τροχαίων παραβάσεων στο παρελθόν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top