LIFESTYLE

«Αυτός ο τραγουδιστής είναι το «next big thing» της Κύπρου» Τον αποθεώνουν στην Ελλάδα!

«Αυτός ο τραγουδιστής είναι το «next big thing» της Κύπρου» Τον αποθεώνουν στην Ελλάδα!

Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους τραγουδιστές στην Κύπρο, που όμως κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και στην Ελλάδα, είναι ο Βαλεντίνος Βαλέας. Ο τραγουδιστής από τη Λεμεσό έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Κύπρο ενώ έχει δουλέψει και στις μεγαλύτερες πίστες του νησιού.

Χωρίς να προκαλεί, αθόρυβα και μεθοδικότητα έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο αναγνωσμένους καλλιτέχνες στην Κύπρο, αναγκάζοντας ακόμα και ΜΜΕ στην Ελλάδα να ασχοληθούν με την «πάρτι του».

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του govastileto.gr:

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κατάφερε να «εισβάλει» από μικρός στο μουσικό γίγνεσθαι του νησιού της Αφροδίτης και ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες, την ώρα που η καριέρα του έχει συνεχώς ανοδική τροχιά.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κύπριου καλλιτέχνη κυκλοφόρησε το 2010 με το single «Επιμένω», σε συνεργασία με τον Ιωσήφ Σαρασίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους Master Tempo, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η επιτυχία «Υπερβολές», σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Αργύρη Αράπη.

Σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε το τραγούδι με τίτλο «Αυτά Τα Ξαφνικά» το οποίο έφερε την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος άλλωστε του ετοιμάζει το νέο του τραγούδι.



Το 2014 κυκλοφόρησε το single «Σε άλλον» σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους από τον -στιχουργό πολλών επιτυχιών στην Κύπρο- Ζήνωνα Ζιντίλη, ενώ ένα χρόνο αργότερα επανήλθε με το τραγούδι διά χειρός των Χάρη Κωστόπουλου και Ζήνωνα Ζιντίλη που έχει τίτλο «Μ’αυτά τα μάτια» και το οποίο έπαιξε στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με ονόματα πρώτης γραμμής από το ελληνικό λαϊκό στερέωμα όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Αντύπας, Χάρης Κωστοπουλος, Δημήτρης Γιώτης, Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Γιαννιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top