LIFESTYLE

Oριστικό: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Χριστιάνας στο Mega! Συμφώνησαν και θα υπογράψουν

Oριστικό: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Χριστιάνας στο Mega! Συμφώνησαν και θα υπογράψουν

Oι φήμες και τα δημοσιεύματα γύρω από την αντικαταστάτρια της Χριστιάνας έπεφταν «βροχή» το τελευταίο διάστημα με τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την Άντρη Καραντώνη, την Κωνσταντινα Ευρυπίδου, την Κατερίνα Αγαπητού, την Ελπίδα Ιακωβίδου και την Αλεξία Αναστασίου.

Εκλεκτή λοιπόν του Mega και κάτοικος Αρχαγγέλου για την επόμενη χρονιά είναι η παρουσιάστρια του ΡΙΚ Αλεξία Αναστασίου, η οποία και συμμετείχε στο φιλανθρωπικό σόου του σταθμού DanSing For You 5, περνώντας με επιτυχία τις «εξετάσεις» αφού αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, φτάνοντας και μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Στο πρόσωπο της Αλεξίας η διεύθυνση του σταθμού βρήκε την ιδανική αντικαταστάτρια της Αριστοτέλους, αφού συνδυάζει το προφίλ του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, αλλά και την τσαχπινιά και την εξυπνάδα μιας πετυχημένης παρουσιάστριας που μπορεί άνετα να κρατήσει μια 2ωρη καθημερινή εκπομπή.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά είναι κάτι που θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες καθώς έχουν γίνει ήδη οι επαφές, οι οποίες έδειξαν ότι η μεταγραφή θα γίνει.

Αναφορικά με το πάνελ της εκπομπής, αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά τις 8 Ιουλίου, όταν και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ολοκληρώσει τον κύκλο του «Για Σένα». Δεν αποκλείεται όπως έγκυρα πληροφορούμαστε να γίνουν προσθαφαιρέσεις για το νέο project που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top