Στιγμές αγωνίας για την Φαίη Σκορδά! Ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα

Στιγμές αγωνίας για την Φαίη Σκορδά! Ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι με τους παρουσιαστές από όπου βγαίνει η εκπομπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv.gr ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταφέρεται εσπευσμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο και σε λίγα λεπτά θα είναι στο Ιατρικό κέντρο.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών πέρασε στιγμές αγωνίας αλλά ευτυχώς ήταν ένα ελαφρύ έμφραγμα που με τη φροντίδα των γιατρών δεν αποπνέει καμία ανησυχία όπως τους ενημέρωσαν ενώ βρισκόντουσαν μέσα στο ελικόπτερο.

 Αναμένεται η μεταφορά του στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE