ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακάλεσε μετάθεση στην Πυροσβεστική ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Σχολιάστηκε θετικά

Ανακάλεσε μετάθεση στην Πυροσβεστική ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Σχολιάστηκε θετικά

Σε ανάκληση μετάθεσης προχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, την Παρασκευή (17/06).

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο κ. Χρυσοστόμου προέβη στις δέουσες ενέργειες προκειμένου ο διοικητής της ΕΜΑΚ Μόδεστος Μοδέστου να μην μετατεθεί στη Λεμεσό και να παραμείνει στη θέση του στην Μονάδα.

Έτσι, ενώ το πρωί της Παρασκευής (17/060 ο Μοδέστου παρουσιάστηκε στη Λεμεσό για να αναλάβει τα καθήκοντά του, το απόγευμα πήγε πίσω στο γραφείο του στην Κοφίνου.

Αυτή η κίνηση του Αρχηγού σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από στελέχη της Αστυνομίας και δη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δεν ήταν λίγοι οι πυροσβέστες που χαρακτήρισαν «εκτός λογικής» την απόφαση του διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρσίας, Ανδρέα Νικολάου, για μετάθεση του Μοδέστου και έκαναν διάφορους συνειρμούς.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Νικολάου, λίγο πριν από την αφυπηρέτησή του , κατηγορείται ότι τηρεί αρνητική στάση απέναντι σε όσους δεν δήλωσαν στήριξή του όταν ήταν κατηγορούμενος για τη φονική έκρηξη στο Μαρί (δικαιώθηκε και απαλλάχθηκε των κατηγοριών σε κατοπινό στάδιο).

Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επίσης, είχαν αξιολογηθεί χαμηλά για το 2015 χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Ακολούθησε η πρόσφατη απόφαση του Ανδρέα Νικολάου για μετάθεση του Μοδέστου και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη τα αντιπυρικά μέτρα. Με απλά λόγια, αυτή η μετάθεση εξέλειπε λογικής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ: Τα ανίψια που προήγαγε λίγες ημέρες πριν από την αφυπηρέτησή του – ΕΓΓΡΑΦΟ

«Ξαποστέλνει» τον διοικητή της ΕΜΑΚ 15 ημέρες πριν να αφυπηρετήσει –«Πληρώνει το Μαρί» - ΕΓΓΡΑΦΟ

«Πληρώνουν» το Μαρί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία – Καταγγελίες για εκδικητική στάση από τον Α. Νικολάου

Έδωσε την παραίτηση του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου - Στον Γενικό Εισαγγελέα για εξέταση

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top