ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταβαίνει στη περιοχή Σολέας ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Μεταβαίνει στη περιοχή Σολέας ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Στη περιοχή Σολέας στην οποία μαίνεται για τέταρτη μέρα σήμερα μεγάλη πυρκαγιά, μεταβαίνει το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, συνοδευόμενος από εθελοντές.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «το πρωί έχουμε αποστείλει στην περιοχή Σολέας το πυροσβεστικό όχημα που διαθέτει ο Δήμος για να συνδράμει στις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Πρόσθεσε ότι «επικοινωνήσαμε με Κοινοτάρχες της περιοχής Σολέας οι οποίοι ενδεχομένως χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς και γύρω στη μία το μεσημέρι μια ομάδα εθελοντών από το Δήμο Αγίας Νάπας μαζί με τον Δήμαρχο θα μεταβούμε στα Καννάβια και την Ευρύχου».
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Καρούσος είπε ότι «χθες το απόγευμα ένας δημότης ζήτησε να μεταβεί στην περιοχή ως εθελοντής. Ο Δήμος Αγίας Νάπας έδωσε κάθε βοήθεια και υποστήριξη στον εθελοντή, ενώ σήμερα το πρωί μαζί με το πυροσβεστικό όχημα μετέβησαν και άλλοι εθελοντές».
 
Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος «οι Κοινοτάρχες της περιοχής ζήτησαν βοήθεια ώστε οι εθελοντές να μπορούν να σβήσουν μικρές εστίες φωτιάς προκειμένου να μην γίνει αναζωπύρωση και να εξελιχθούν σε μεγάλη πυρκαγιά».
 
Ο Δήμος Αγίας Νάπας κατέληξε ο Γιάννης Καρούσος «είναι έτοιμος να παράσχει οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η περιοχή της Σολέας για να σβήσει η φωτιά η οποία έχει καταστρέψει τον καταπράσινο πνεύμονα της Κύπρου μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα, για επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top