Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Να τεθεί τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου εκφράζει η ΕΔΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εκφράζουμε το συγκλονισμό μας για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Νάπα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικών.
Είναι από τύχη που δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα, μεταξύ των οποίων παιδιά ή περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πολυσύχναστη περιοχή.

Μας ανησυχεί επίσης ότι υπάρχουν τόσο ενδείξεις όσο και πληροφορίες ότι άτομα των σωμάτων ασφαλείας διατηρούν επαφές και σχέσεις με διάφορα κυκλώματα που παρουσιάζουν μη νόμιμες δραστηριότητες.

Επιτέλους πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου και να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πολιτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.