Πατέντα από τις λίγες για αυτοσχέδιο κλιματιστικό!

Πατέντα από τις λίγες για αυτοσχέδιο κλιματιστικό!

Θα το κάνατε και εσείς;

Αυτή η κατασκευή είναι η λύση για όποιον ψάχνει για κρύο αέρα, αν βέβαια... πιάνουν τα χέρια του.

Οι άνθρωποι που το έφτιαξαν χρειάστηκαν ένα μικρό φορητό ψυγειάκι, πλαστικό ψυγείο, μια πλαστική γωνία αποχέτευσης και έναν μικρό ανεμιστήρα γραφείου. Έκαναν δύο τρύπες για τον ανεμιστήρα και το σωλήνα. Μόλις βάζουν τον ανεμιστήρα στην πρίζα εκείνος δημιουργεί αέρα ο οποίος βγαίνει από τον σωλήνα.

Βασική προϋπόθεση βέβαια για ψυχρό αέρα είναι το ψυγειάκι να έχει μέσα μεγάλα κομμάτια πάγο ή παγωμένα μπουκάλια. Τα παγάκια δεν ενδείκνυνται γιατί λιώνουν πιο εύκολα.

Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργεί..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.