ΚΟΣΜΟΣ

Προκλητικός Φάρατζ: Προσβολές προς τους λοιπούς ευρωβουλευτές και επίθεση στην ΕΕ - VIDEO

Προκλητικός Φάρατζ: Προσβολές προς τους λοιπούς ευρωβουλευτές και επίθεση στην ΕΕ - VIDEO

Την αντίδραση των συναδέλφων του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκάλεσε ο επικεφαλής του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ.

"Πλάκα έχει, δεν έχει πλάκα όλο αυτό;" είπε ο Νάιτζελ Φάρατζ, αντιδρώντας στις ομιλίες των ευρωβουλευτών, που προηγήθηκαν της δικής του στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα.

"Ένα χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας είναι, ότι ακούει κανείς κι εκείνους, με τους διαφωνεί. Όταν ήρθα εδώ πριν από 17 χρόνια και σας είπα, ότι θέλω να ηγηθώ της εκστρατείας για να φύγει η Βρετανία από την ΕΕ, γελάσατε. Τώρα όμως, δεν γελάτε", είπε.

"Ο λόγος είναι γιατί σαν πολιτικό εγχείρημα αμφισβητείστε κι εσείς και το νόμισμά σας. Με απάτες και ψέματα δεν είπατε την αλήθεια στους Βρετανούς και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης", πρόσθεσε, αναφερόμενος στην είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην ΕΕ, κατόπιν "έκκλησης" της Γερμανίδας Καγκελαρίου, να έρθουν όλο και περισσότεροι, το 2015.

"Επιβάλατε στους λαούς Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα κι όταν στη Γαλλία και την Ολλανδία καταψήφισαν την ΕΕ, εσείς τους αγνοήσατε και πολύ απλά από την πίσω πόρτα τους επιβάλατε τη Συνθήκη της Λισαβόνας", πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος "αξιοσημείωτο".

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Φάρατζ είπε:

"Ανάμεσα στη δική σας τη χώρα και τη δική μου, υπάρχει αντάλλαγμα εμπορικό το οποίο παίζει ρόλο. Αν αποφασίσετε, να απορρίψετε τις εμπορικές συναλλαγές με τη Βρετανία, θα είναι σαν να φτύνατε μόνοι σας στο πρόσωπό σας. Καμία συμφωνία θα ήταν πολύ καλύτερη, από αυτές που υπάρχουν τώρα. Να γίνουν όλα λογικά και να μας επιτρέψετε, να προχωρήσουμε εμείς και να ορίζουμε τα οράματά μας τις φιλοδοξίες και το μέλλον μας".

Πηγή: news247.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top