Βιασμός 5χρονης στα κατεχόμενα! Ξεσηκώθηκε ο κόσμος

Βιασμός 5χρονης στα κατεχόμενα! Ξεσηκώθηκε ο κόσμος

Ομάδα πολιτών πραγματοποίησε χθες το απόγευμα αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας με αφορμή την υπόθεση βιασμού ενός 5χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, με σύνθημα “Μην σιωπάς στον βιασμό, μην γίνεσαι συμμέτοχος”, “Θέλουμε περισσότερο και πιο συχνό έλεγχο”, “Σταματήστε τα εγκλήματα του βιασμού” ο κόσμος διαμαρτύρονταν για το γεγονός που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταξύ των Τ/κ για τον βιασμό ενός κοριτσιού 5 χρονών.

Το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, τα περιστατικά βιασμού έχουν αυξηθεί και ζητούν από την “κυβέρνηση” την λήψη μέτρων και την καταδίκη σε αυστηρότερες ποινές. Ζήτησαν δε όπως το όλο θέμα συζητηθεί στη “βουλή” για την λήψη αυστηρότερων μέτρων.

Rape is common silent crime

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE