ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλία ή ομπρέλες το Σαββατοκύριακο; - Δείτε που θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες

Παραλία ή ομπρέλες το Σαββατοκύριακο; - Δείτε που θα φτάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες

Η έντονη ζέστη σαρώνει την Κύπρο…

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, παρόλο που στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ, και στα νότια και τοπικά στα δυτικά ισχυροί 5. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα δυτικά και νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, στους 31 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο.

Την Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμωνομένες βροχές στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 35°C 21°C 27%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 32°C 23°C 65%
Λεμεσός: 32°C 22°C 47%
Αεροδρόμιο Πάφου: 30°C 21°C 70%
Παραλίμνι: 34°C 23°C 53%
Πρόδρομος 27°C 16°C 22%
Πόλις Χρυσοχούς: 34°C 22°C 46%

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top