Παντρεύτηκε το... iPhone του! Yπάρχει όμως λόγος - Διαβάστε γιατί

Παντρεύτηκε το... iPhone του! Yπάρχει όμως λόγος - Διαβάστε γιατί

Πριν από μερικές ημέρες, ο Aaron Chervenak έβαλε το γαμπριάτικο κουστούμι του, φόρεσε τα καλά του παπούτσια και στάθηκε μπροστά από φίλους και γνωστούς για να παντρευτεί το… iPhone του!

Ο περίεργος αυτός γάμος πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας αλλά ο συμβολισμός του δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο άντρας δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να δείξει πόσο τραγική είναι στις μέρες μας η εξάρτηση των ανθρώπων από τα διάφορα γκάτζετ.  

«Οι άνθρωποι είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα τηλέφωνα τους που ζούνε μαζί τους κάθε ώρα και στιγμή και όλη μέρα. Είναι μαζί με αυτές τις συσκευές 24 ώρες. Πηγαίνουν μαζί τους για ύπνο και ξυπνάνε κοιτώντας το smartphone τους πολύ πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο» ανέφερε ο Chervenak 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.