Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την έκθεση των ειδικών ο Vogli φέρεται να κρατούσε πιστόλι, ενώ ο Burelli το καλάσνικοφ (σ.σ. αυτό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που κάηκε στην ευρύτερη περιοχή Αγ. Νάπας, λίγο μετά το φονικό).
Διαπιστώθηκε επίσης ότι η φονική σφαίρα που κτύπησε τον Vogli (από τα πλάγια, διαπερνώντας καρδιά και πνεύμονα) προήλθε από το καλάσνικοφ που κρατούσε ο συνεργάτης του.
Δεν είναι ξεκάθαρο ωστόσο αν πρόκειται περί ατυχήματος ή αν Burelli είχε προσχεδιασμένο να σκοτώσει τον Vogli.
Επιπλέον, από τη στιγμή που ο Vogli κτυπήθηκε με αυτόματο τυφέκιο, θα περίμενε κάποιος να πληγεί από περισσότερες βολίδες.
Εδώ να σημειωθεί ότι μαρτυρία κάνει λόγο και για τρίτο εκτελεστή…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις