ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Απάτες και ψέματα οδήγησαν 35χρονη με χειροπέδες! Ξεγελούσε κόσμο και εισέπραττε μεγάλα ποσά! Διαβάστε τη δράση της

ΠΑΦΟΣ: Απάτες και ψέματα οδήγησαν 35χρονη με χειροπέδες! Ξεγελούσε κόσμο και εισέπραττε μεγάλα ποσά! Διαβάστε τη δράση της

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί αύριο 35χρονη, στη σύλληψη της οποίας προχώρησε η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Η 35χρονη, που κατάγεται από τη Λευκωσία, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να απέσπασε σε διαφορετικές περιπτώσεις το χρηματικό ποσό ύψους περίπου 50 χιλιάδων ευρώ, με τη δικαιολογία ότι θα μεσολαβούσε για αγορά οχημάτων τρακτέρ, ενώ θα διευθετούσε και ταξίδια στο εξωτερικό.

Η 35χρονη φέρεται να παρουσιαζόταν ψευδώς ως υπεύθυνη ναυτιλιακής εταιρείας με έδρα τη Λευκωσία που - όπως διαφάνηκε - είναι ανύπαρκτη και απέσπασε 1600 ευρώ από ένα 24χρονο, 1.789 ευρώ από ένα 29χρονο, από μια 24χρονη 840 ευρώ, από ένα 32χρονο από την Πάφο 840 ευρώ, από ένα 25χρονο από την Πάφο 1950 ευρώ με σκοπό να τους προσλάβει, όπως δεσμεύτηκε, ως φρουρούς ασφαλείας στην εταιρεία της.

Τα πιο πάνω χρηματικά ποσά δόθηκαν στην ύποπτη για να τους εξασφαλίσει άδεια φρουρού ασφαλείας και για τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένο σεμινάριο για φρουρούς ασφαλείας το οποίο θα διεξαγόταν στην Ελλάδα όπως τους ανέφερε.

Επιπρόσθετα απέσπασε και άλλο χρηματικό ποσό των 1378 ευρώ από 42χρονη με σκοπό την κράτηση τριών καμπίνων σε κρουαζιερόπλοιο αφού - όπως ισχυρίστηκε - η εταιρεία της συνεργαζόταν με την εταιρεία που διέθετε κρουαζερόπλοια.

Επίσης από 7ο πρόσωπο 45χρονο από την Πάφο εξασφάλισε το ποσό των 2000 ευρώ και από 38χρονο 1800 ευρώ, καθώς και από έναν 50χρονο το ποσό των 1500 ευρώ με σκοπό να εισάξει από το εξωτερικό ένα γεωργικό τρακτέρ συγκεκριμένης μάρκας.

Ακόμη από έναν 52χρονο εξασφάλισε το ποσό των 23.400 ευρώ με σκοπό να του εξασφαλίσει από το εξωτερικό τέσσερα διπλοκάμπινα οχήματα συγκεκριμένης μάρκας. Επιπλέον από έναν 50χρονο από την Πάφο εξασφάλισε το ποσό των 13.700 ευρώ με σκοπό να του φέρει από το εξωτερικό μπαταρίες αυτοκινήτων.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει το όνομα της συγκεκριμένης ναυτιλιακής εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη συνελήφθη αρχικά στο ΤΑΕ Λεμεσού και ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Πάφου το οποίο εξετάζει την υπόθεση.

Για την ίδια υπόθεση, η 35χρονη τελούσε υπό τετραήμερη κράτηση στη Λεμεσό όταν είχε εξαπατήσει πρόσωπα στη Λεμεσό με σκοπό να τους βρει δουλειά ασφαλείας στο Λιμάνι και να τους στείλει σεμινάρια στην Ελλάδα. Τελευταία στιγμή όμως τους τα ακύρωνε επικαλούμενη ασθένεια του παιδιού της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top