LIFESTYLE

Κύπριος επώνυμος αποκαλύπτει το πρόβλημα με το μάτι του! «Μετά το ατύχημα δέχτηκα bullying...»

Κύπριος επώνυμος αποκαλύπτει το πρόβλημα με το μάτι του! «Μετά το ατύχημα δέχτηκα bullying...»

Ανέβασε ο ίδιος τη φωτογραφία στα social media, θέλοντας να κλείσει τα στόματα όλων των μικρόψυχων που στο παρελθόν έτυχε να τον κοροϊδέψουν για το μάτι του, για το οποίο δηλώνει περήφανος.

Ο Άρης Αντωνίου είναι γεννημένος καλλιτέχνης. Σπούδασε ηθοποιός αλλά στην πορεία τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη για την μόδα. Με το δίδυμο Two A’s  κέρδισε το βραβείο “Best Trendsetter” στην 15η Athens Xclusive Designers Week και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πρώτο του fashion show στην Κύπρο που έλαβε χώρα πριν από 2 μήνες με τεράστια επιτυχία και παρέλασαν από αυτό πλήθος επωνύμων...

Ο ταλαντούχος Κύπριος μας έκανε περήφανους με την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο faceboook, μέσω της οποίας φρόντισε να βάλει τέλος στο bullying που δέχονται οι άνθρωποι, ειδικά σε νεαρή ηλικία επειδή είναι διαφορετικοί. Ένα ατύχημα προκάλεσε αλλαγή στην εικόνα του ματιού του, κάτι για το οποίο ο Άρης, εν έτει 2016 δηλώνει περήφανος. 

«Ανεβάζω αυτή την φώτο για ένα και μόνο λόγο...βλέπετε κάτι διαφορετικό ε; Ναι υπάρχουν πολλοί μικρόψυχοι που θα κράξουν "Α το μάτι του είναι κάπως". Αρκετοί άνθρωποι έχουν κάποιες διαφορετικότητες είτε εμφανές είτε όχι, είτε επειδή έτσι γεννήθηκαν είτε από κάποιο ατύχημα, εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, μετά από ατύχημα είχα πολύ bulling πριν αρκετά χρόνια και λυπάμαι για κάποιους που στην εποχή που ζούμε ασχολουνται και κράζουν τετοια πραγματα...είμαι περήφανος για αυτό το μάτι (που μια χαρά βλέπει), το αγαπώ, θεωρώ ότι είναι η γοητεία μου και ο καθένας ας κοιτάει την καμπούρα του!». 

 

«

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top