Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Η Σύλια Ιωαννίδου στην τελευταία εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου «Ζήσε το» προέβη στην αποκάλυψη των επαγγελματικών της πλάνων. Η αρχισυντάκτρια αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της περιοδικά Madame Figaro και Time Out, δηλώνοντας «Αποχαιρετώ τα αγαπημένα μου περιοδικά!».
Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα, κατα πόσο εγκαταλείπει το συγκρότημα ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline η Σύλια Ιωαννίδου αναλαμβανει τον τομέα της επικοινωνίας και creative director, διοχετεύοντας με δημιουργικές ιδέες όλα τα μέσα του συγκροτήματος και συμβουλές για το πως θα αλλάξει η εικόνα του ΔΙΑ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις