Ομορφότερο από την νέα χρονιά το «Για Σένα»! Δείτε την καλλονή από τη Λεμεσό που μπαίνει στην εκπομπή

Ομορφότερο από την νέα χρονιά το «Για Σένα»! Δείτε την καλλονή από τη Λεμεσό που μπαίνει στην εκπομπή

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή βρίσκεται ακόμα στον αέρα και στο τιμόνι παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, οι ιθύνοντες του Mega άρχισαν ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Χριστιάνα φεύγει για τον Alpha αφήνοντας πίσω της τον Τάσο Ευαγγέλου και την Χριστιάνα Αντωνίου, αφού μαζί της θα βρίσκονται την επόμενη χρονιά ο Χάρης Παπαθεοχάρους και η Βαρβάρα Ζαχαρίου.

Έτσι το κανάλι αναζήτησε και βρήκε τους δύο νέους πανελίστες και σύμφωνα με πληροφορίες του Lifenewscy.com αυτοί είναι ο Νικόλας Ιωαννίδης καθώς και η καλλονή Έλενα Θεοδώρου που συμμετείχε πριν από μερικά χρόνια στα καλλιστεία Star Κύπρος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE